14.5.2017

Mitä kuuluu?

Heipparallaa!

Kevät alkaa olla jo pitkällä ja viime kerrasta, kun olen blogiin kirjoittanut, on kulunut jo hyvä tovi. Tauko on tullut oikeastaan vahingossa, en vaan ole muistanut koko blogia ja toisaalta tauko tekee ihan hyvää. Nyt tänne blogin puolelle on ihan kiva palata!

Mitä mulle sitten kuuluu?

Oikeastaan tosi hyvää! Mulle henkilökohtaisesti kevät on ns. heräämisen aikaa ja nautin siitä, kun aurinko alkaa paistaa joka päivä enemmän. Ja vaikka lunta on vielä tässä toukokuunkin aikana sadellut, pikkuhiljaa ruoho alkaa vihertää ja meilläkin pihassa kukkii pari karannutta tulppaania! :)

Huhtikuun aikana meille kuoriutui ensimmäinen paksuhäntägekon poikanen, "Nakki", joka on nyt jo ensi viikolla muuttamassa uuteen kotiin. Toukokuun alussa kuoriutui loput kaksi, "Ylermi" ja "Vilppu", jotka saavat hiukan aikaa vielä kasvaa kotona.
Harjasgekkojen munat eivät ole vielä kuoriutuneet ja niitä tulee todennäköisesti vielä lisää kevään ja kesän aikana. Saapa nähdä, miten niiden kanssa onnistun ja koska ensimmäiset pienet palleroiset alkaa kuoriutua! :)


Talo on edelleen myynnissä ja muuttokuume on ihan hirmuinen! Eipä tässä oikein auta kuin odotella ja toivoa, että se menee pian kaupaksi ja päästään etsimään ihan kunnolla kotia Seinäjoelta. Kevään tullen toivottavasti myös talokauppa alkaa kiihtyä ja ihmiset rohkenevat ostaa, talven aikana myynti on ilmeisesti hiukan hiljaisempaa ja onpahan tuo ihan ymmärrettävääkin.

Olen nyt myös virallisesti alkanut vloggaamaan! Uskalsin vihdoin julkasta videon Youtubessa, joten tästä tämä pikkuhiljaa lähtee :) Hankin myös paremman kameran nyt tubettamista varten, josta kerron paremmin sen saavuttua!

Kaikenkaikkiaan kevät on ollut varsin mukavaa aikaa ja odotan kovin niitä kunnon lämpöjä ja aurinkoisia päiviä! Linkkaan jatkossa myös tänne blogin puolelle uudet videot, joten pääsette ne näkemään tätäkin kautta, mutta toki tubessakin kanavaani saa alkaa seurata ;) Myös kehitysideoita ja ajatuksia otan ilolla vastaan!

Mitä sun kevääseen kuuluu, onko kesälle jo paljon kaikenlaisia suunnitelmia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti